Indlæser...

Tabascosauce Chipotle 150 ml

Varenummer
682627
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Tabascosauce Chipotle er en must-have i enhver chilielskers køkken. Denne røgede og krydrede chilisauce er lavet af nøje udvalgte chipotle-chilier, der er kendt for deres karakteristiske og intense smag.


Den 150 ml flaske giver dig nok sauce til at tilføje et strejf af røget krydderi til dine yndlingsretter. Tabascosauce Chipotle er perfekt som en dråbe på pizza, tacos, grillet kød eller som en velsmagende ingrediens i saucer, marinader eller dips. Den tilføjer en dyb og intens smag, der vil løfte dine smagsoplevelser til nye højder.


Tabascosauce Chipotle er kendt for sin velafbalancerede kombination af røget varme og krydderi. Den har en behagelig styrke og tilføjer en ekstra dimension til dine retter uden at overdøve smagen af de øvrige ingredienser.


Flasken er praktisk at opbevare og nem at dosere, så du kan tilpasse mængden af sauce efter dine præferencer. Giv dine retter et strejf af røget krydderi og nyd den unikke smag af Tabascosauce Chipotle.


Opdag den røgede og krydrede smag af Tabascosauce Chipotle i en praktisk 150 ml flaske. Brug den til at tilføje dybde og intensitet til dine yndlingsretter og lad din smagssans opleve en eksplosion af smagsoplevelser.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna