Indlæser...

Stolichnaya Vodka Original FL 300

Varenummer
689657
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

759,00 kr.

Beskrivelse

Stolichnaya Vodka Original FL 300 - Den Russiske Vodkas Excellence i En Stor Flaske


Dyk ned i den russiske vodkas historie og kvalitet med Stolichnaya Vodka Original FL 300, en ikonisk vodka, der er kendt og elsket verden over. Denne store flaske indeholder 300 cl af den klassiske Stolichnaya Original Vodka, der er kendt for sin renhed, klarhed og den autentiske smag af russisk håndværk.


Smagsprofil:


Ren og Velafbalanceret: Stolichnaya Original Vodka FL 300 leverer en ren og velafbalanceret smagsoplevelse med en subtil sødme og en glat finish. Den har en delikat neutral smag, der er perfekt som base for cocktails eller til at nyde i enkle, klassiske drinks.

Kvalitet og Håndværk:


Stolichnaya Vodka har en lang og respekteret historie inden for russisk vodkaproduktion. Den er fremstillet af udvalgte kornsorter og destilleret flere gange for at opnå en ekstraordinær renhed og kvalitet.

Serveringsmuligheder:


Brug Stolichnaya Original Vodka FL 300 som grundlag for en bred vifte af cocktails, herunder Moscow Mule, Vodka Martini eller White Russian.

Nyd den rent eller med en skvæt koldt vand for at opleve den klassiske russiske vodkaoplevelse.

Stor Flaske, Stor Anledning:


Denne imponerende flaske med 300 cl Stolichnaya Vodka er perfekt til festlige lejligheder og store sammenkomster. Den er også en imponerende gave til vodkaentusiaster og samlere.

Stolichnaya Vodka Original FL 300 er en fejring af den russiske vodkas stolte arv og kvalitet. Uanset om du er en vodkaconnaisseur eller søger den ideelle vodka til dine yndlingscocktails, er denne store flaske fyldt med russisk ekscellence og smag. Så hæld op og lad festlighederne begynde med Stolichnaya Vodka Original FL 300!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna