Indlæser...

Stegepande Ultimate PRO ZYLISS® Ø 20 cm

Varenummer
689614
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

479,00 kr.

Beskrivelse

Ultimate PRO ZYLISS® Stegepande - Perfekt til Enhver Kok

Denne Ultimate PRO ZYLISS® Stegepande er et must-have redskab til enhver kok. Med en diameter på 20 cm og en Alpine Crystal belægning er denne stegepande både holdbar og effektiv. Den Alpine Crystal belægning er 8 gange stærkere end nuværende 2-lags PTFE-belægninger, hvilket sikrer en lang levetid og enestående slidstyrke.

Stegepanden er lavet af aluminium, ILAG crystal og rustfrit stål, hvilket sikrer en jævn varmefordeling og en optimal madlavning. Den sorte-sølv farvekombination tilføjer et moderne touch til dit køkken.

Med en ovn/grill-sikkerhed op til 230 °C og en fuldt rustfri stål induktionsbund, kan du bruge denne stegepande på alle varmekilder og endda i ovnen. Den er også sikker at bruge med metalredskaber, hvilket gør madlavningen endnu nemmere.

Stegepanden har også en praktisk hældetud og et ergonomisk håndtag af rustfrit stål, der giver dig fuld kontrol over madlavningen. Og når du er færdig, kan du nemt rengøre stegepanden i opvaskemaskinen, da den er tåler opvaskemaskine.

Med denne Ultimate PRO ZYLISS® Stegepande kan du lave lækre og professionelle retter i dit eget køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna