Indlæser...

Steba Sous Vide Cirkulator

Varenummer
9928
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 1.299,00 kr. Normalpris 2.119,00 kr.
Spar 39% (820 kr)

Beskrivelse

Smart Steba Sous Vide cirkulator

En af de største trends for tiden når det gælder mad er sous vide, som rigtig mange mennesker snakker om for tiden. Konceptet går på, at man laver mad ved en særlig temperatur og meget ofte er denne temperatur meget lav og så vælger man så blot at give madvaren længere tid end ellers. Når man laver mad på denne måde har man brug for en sous vide cirkulator, som denne af typen Steba. Man tager cirkulatoren ned i vandet og så indstiller man en særlig temperatur man ønsker og dernæst er man klar til at lave lækker, langtidsstegt mad. Maden, som man har i beholderen med vand er vakuumpakket for på den måde kan maden, så som kød ligge og marinere i eget fedt og egne krydderier i al den tid, som man laver maden og det giver en fantastisk smag.
 
Steba Sous Vide Cirkulator SV50 gør det muligt at tilberede f.eks. kød, fisk og grøntsager på en lækker og unik måde. Fødevaren marineres, krydres og derefter vakuummeres, for så at tilberedes i enten en gryde eller beholder med min. 15 cm indvendig dybde. Sous Vide cirkulatoren sættes på kanten af gryden/beholderen og fastgøres med det påmonterede clips, så stålenheden med varmeelement og cirkulationspropel sænkes ned i vandet, hvorefter temperatur og tid indstilles på det digitale display ved hjælp af touck samt scroll betjening på siden af displayet. Temperaturen kan indstilles op til 90°. Når Sous Vide cirkulatoren er indstillet efter rette behov, vil den begynde at opvarme vandet til den angivede temperatur og propellen lader det cirkulerer med 8L i minuttet. Cirkulationen gør at der opnåes en konstant og ensartet temperatur i hele beholderen, med en max afvigelse på kun 0,5 grader. På displayet kan man se den indstillede temperatur samt resterende tid. Fødevaren tilberedes over en længere periode ved en lav temperatur, hvorved fødevaren pakket under vakuum tilberedes i egen saft og marinade/krydderier og specielt kød dermed bliver mørt og generelt alle fødevarer bibeholder specielt smag, form, mineraler og vitaminer. For at give f.eks. kød det perfekte udseende og det endelige "touch", kan det med fordel brunes/grilles meget kort før eller efter endt Sous Vide tilberedning. Der findes utallige muligheder og kun fantasien og ens egne smagsløg sætter grænsen for hvad denne unikke maskine kan tilberede af fødevarer og med dens mobile størrelse kan den bruges i de fleste beholdere/gryder.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna