Indlæser...

Springform høj non-stick ZYLISS® Ø 20x8,4 cm Ø 20x8,4 cm

Varenummer
689623
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

219,00 kr.

Beskrivelse

ZYLISS® Springform - Perfekt til Enkelt og Problemfri Bagning

Denne høje non-stick springform fra ZYLISS® er det ideelle redskab til at bage lækre kager uden besvær. Lavet af kulstofstål, der jævnt fordeler varmen, sikrer denne springform en ensartet bagning hver gang. Med dens diameter på 20 cm og højde på 8,4 cm er den perfekt til at lave kager til enhver lejlighed.

Den dobbelte lag non-stick Quantum II belægning gør det nemt at frigive kagen uden at den hænger fast. De glatte, lige sider efterlader ingen fordybninger i din kage, hvilket giver et flot og professionelt udseende. Springformens design med dobbelt lag non-stick belægning gør det endnu nemmere at frigive kagen uden at ødelægge den.

Uanset om du er en erfaren bager eller bare elsker at bage derhjemme, vil denne ZYLISS® Springform være din bedste ven i køkkenet. Den tåler temperaturer op til 240°C / Gas 9, så du kan være sikker på, at den kan klare alle dine bagebehov.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna