Indlæser...

SPISESKE P1 19,5 CM LANG

Varenummer
9862
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

39,00 kr.

Beskrivelse

P1 Spiseske - Perfekt til Enhver Måltid

Denne elegante spiseske fra P1-serien er et must-have til dit bestiksamling. Serien er kendt for sit unikke design, der gør det svært at modstå at bruge det til at spise med. Udover spiseskeen inkluderer serien også en kniv, en gaffel og forskellige dessertbestik.

Spiseskeen er lavet af højpoleret kromstål, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid. Med en længde på 19,5 cm er den en standard størrelse spiseske, der passer perfekt til enhver måltid.

Uanset om du bruger den til hverdagsmåltider eller til særlige lejligheder, kan du være sikker på, at denne P1 spiseske vil tilføje elegance og stil til din borddækning.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna