Indlæser...

SPILLEKORT LILLEBROR ASS

Varenummer
9916
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

29,00 kr.

Beskrivelse

Traditionelt og klassisk kortspil - SPILLEKORT LILLEBROR ASS

Et kortspil er en tidløs underholdning, som stort set alle kender og ved hvordan man spiller. SPILLEKORT LILLEBROR ASS er et traditionelt og klassisk kortspil, der er perfekt til en hyggelig aften med venner eller familie.

Dette kortspil er lavet af plastik, hvilket gør det holdbart og modstandsdygtigt over for slid. Det har en hvid farve, der giver det et rent og stilfuldt udseende. Uanset om du er nybegynder eller erfaren spiller, vil dette kortspil give dig mange timers sjov og spænding.

En af fordelene ved et kortspil som dette er, at det er meget kompakt og nemt at have med sig. Det fylder og vejer næsten ingenting, så du kan altid have det med i tasken, når du er på farten. Det er også perfekt til rejser, hvor pladsen i tasken ofte er begrænset.

Så hvis du leder efter en simpel og underholdende måde at tilbringe tid med dine venner eller familie, så er SPILLEKORT LILLEBROR ASS det perfekte valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna