Indlæser...

Speed åbner Guld 18 cm

Varenummer
690609
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

18,00 kr.

Beskrivelse

Opdag den ultimative effektivitet med vores "Speed åbner Guld 18 cm" – det uundværlige værktøj for enhver professionel bartender eller entusiastisk hjemmebartender. Fremstillet i en luksuriøs gylden farve, tilføjer denne speed åbner en umiskendelig elegance til din bar. Den 18 cm lange dimension sikrer et solidt greb, mens den balancerede vægt gør det nemt at åbne flasker hurtigt og ubesværet.


Vores speed åbner er lavet af høj-kvalitets rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed og modstand mod korrosion. Det ergonomiske design giver dig mulighed for at arbejde i timevis uden belastning. Den kompakte størrelse gør det let at opbevare eller tage med på farten. Dette er det ideelle valg for dem, der søger en kombination af funktionalitet og stil.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna