Indlæser...

Soyasauce Ponzu 250 ml

Varenummer
682623
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

69,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med vores Ponzu Soyasauce i 250 ml-størrelse, der tilbyder en unik og velsmagende kombination af soyasauce og citrus. Denne Ponzu-soyasauce bringer en frisk og syrlig smagsoplevelse til dine retter.


Ponzu-soyasauce er kendt for sin harmoniske balance mellem soyasauce og citrus. Den tilføjer en friskhed og en let syrlighed til dine retter, der er perfekt til at løfte smagen og tilføje en interessant dimension.


Vores Ponzu Soyasauce kan bruges på forskellige måder. Du kan bruge den som en lækker dressing til salater, som en marinade til kød eller grøntsager eller som en spændende dip til sushi eller tempura. Den er også velegnet til at tilføje en ekstra smagsforstærkning til dine wokretter eller som et kreativt twist i dine køkkenkreationer.


Ponzu-soyasauce er en favorit blandt både professionelle kokke og madelskere. Den tilføjer en særlig smagsoplevelse til dine retter og giver dem et friskt og livligt pift.


Oplev den harmoniske balance mellem soyasauce og citrus med vores Ponzu Soyasauce. Prøv denne unikke og velsmagende kombination og tilføj en frisk og syrlig smagsoplevelse til dine retter. 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna