Indlæser...

Soyasauce Øko 250 ml

Varenummer
682625
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

79,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med vores Økologiske Sojasauce i en praktisk 250 ml flaske. Denne naturlige og velsmagende sojasauce er fremstillet af økologiske ingredienser og er perfekt til at tilføje autentisk umami-smag til dine retter.


Vores Økologiske Sojasauce er lavet af økologisk dyrkede sojabønner og er fri for kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Den har en dyb og rig smag, der komplementerer en bred vifte af retter.


Brug vores Økologiske Sojasauce som en velsmagende marinade til kød, tofu eller grøntsager. Den kan også bruges som en smagfuld dressing til salater eller som en dip til sushi og wokretter. Den tilføjer en naturlig umami-smag, der forbedrer smagsoplevelsen.


Vores Økologiske Sojasauce er lavet med omhu og respekt for naturen. Den er certificeret økologisk og opfylder strenge kvalitetsstandarder. Du kan nyde den med god samvittighed og vide, at den er fremstillet med omtanke for miljøet og dit velbefindende.


Opdag vores Økologiske Sojasauce i en praktisk 250 ml flaske. Tilføj autentisk umami-smag til dine retter med denne naturlige og velsmagende sojasauce. Brug den til marinader, dressinger eller som en smagfuld dip og nyd en økologisk oplevelse af smag og kvalitet. (Varenr. XXXX)

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna