Indlæser...

Skaldyrs tang ZYLISS® 17x4x2cm

Varenummer
689609
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

122,00 kr.

Beskrivelse

Skaldyrs tang ZYLISS® - Perfekt til Hummerhaler og Krabbekløer

Denne skaldyrs tang fra ZYLISS® er designet til at gøre det nemt at nyde lækre skaldyrsretter. Med en størrelse på 17x4x2 cm er tangen ideel til at håndtere hummerhaler, krabbekløer og meget mere.

Tangen er lavet af rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid. Den røde farve tilføjer et sjovt og levende touch til dit køkkenudstyr.

Med tre knuseflader er denne tang perfekt til at knuse skaldyrsskaller og få adgang til det lækre kød indeni. Den robuste og uforgængelige konstruktion sikrer, at tangen kan klare selv de hårdeste skaldyr.

Uanset om du er en erfaren skaldyrsentusiast eller bare elsker at forkæle dig selv med lækre skaldyrsretter, vil denne skaldyrs tang fra ZYLISS® være et uundværligt redskab i dit køkken.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna