Indlæser...

Simers Taffel Aquavit FL 70

Varenummer
690875
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

149,00 kr.

Beskrivelse

Simers Taffel Aquavit er en klassisk nordisk akvavit, der er kendt for sin rene og krydrede smag samt sin rolle i traditionelle festlige sammenkomster. Her er nogle af de vigtigste træk ved Simers Taffel Aquavit FL 70:


1. Krydret Smag: Taffel Aquavit er karakteriseret ved sin krydrede smag, der kommer fra en blanding af botanicals, herunder karvefrø, dild, koriander og andre urter og krydderier. Denne krydderiblanding giver akvavitten dens unikke og genkendelige smag.


2. Nordisk Tradition: Akvavit er en traditionel spiritus i Norden, især i lande som Norge og Sverige. Simers Taffel Aquavit repræsenterer den lange tradition og kultur omkring denne spiritus.


3. Ren og Klar: Simers Taffel Aquavit er normalt en klar spiritus med en ren og skarp smag. Den serveres ofte ved festlige lejligheder og er en vigtig del af traditionelle skandinaviske skål og toasts.


4. Alsider og Nydelse: Denne akvavit kan nydes som en aperitif eller som en ledsager til traditionelle skandinaviske retter som gravlaks, sild og røget fisk. Den serveres normalt ved stuetemperatur eller let afkølet i små glas.


5. Serveringsanbefalinger: Traditionelt serveres Simers Taffel Aquavit i små glas og kan ledsages af et stykke rugbrød og krydret mad.


6. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket gør den velegnet til at dele med venner og familie ved særlige lejligheder.


Simers Taffel Aquavit FL 70 (700 ml) er en klassisk og velsmagende akvavit, der er elsket for sin krydrede smag og traditionelle betydning i Norden. Uanset om du er en akvavitentusiast eller nysgerrig efter at udforske skandinaviske spiritus og traditioner, kan Simers Taffel Aquavit være et glimrende valg. Det er en spiritus, der ofte forbinder mennesker ved festlige begivenheder og skaber varme minder.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna