Indlæser...

Schweppes Citrus Mix 33 cl.

Varenummer
690902
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

13,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/24 stk.: 12,00 kr. . Spar 8%
Schweppes Citrus Mix 33 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Schweppes Citrus Mix er en forfriskende og velsmagende læskedrik, der byder på en eksploderende smagsoplevelse af forskellige citrusfrugter. Denne drikkevare kombinerer noter af lime, citron og appelsin for at give dig en sprudlende og saftig smag, lige fra en praktisk 33 cl dåse.


Hovedtræk:


1. Eksploderende Citrussmag: Schweppes Citrus Mix byder på en intens og naturlig smagsoplevelse af forskellige citrusfrugter, herunder saftig lime, forfriskende citron og sød appelsin. Dette giver dig en kompleks og forfriskende smag, der vækker dine smagsløg.


2. Kulsyreholdig og Sprudlende: Denne sodavand er kulsyreholdig og har en livlig brusende konsistens, der giver en behagelig fornemmelse på tungen. Den er ideel som en forfriskende drik på egen hånd eller som en mixer til cocktails.


3. Praktisk 33 cl Dåse: Schweppes Citrus Mix leveres i en praktisk 33 cl dåse, hvilket gør det nemt at tage med dig på farten eller til at nyde derhjemme. Det er også en passende portionsstørrelse for at tilfredsstille din tørst.


4. Alsidig og Forfriskende: Denne drikkevare er alsidig og kan nydes når som helst på dagen. Den er ideel til at køle ned på varme dage eller som en velsmagende ledsager til måltider.


5. Kvalitet og Renommé: Schweppes er kendt for sin kvalitetsproduktion af læskedrikke, og Schweppes Citrus Mix er ingen undtagelse. Den er skabt med omhu og opretholder den høje standard, som Schweppes er kendt for.


Schweppes Citrus Mix 33 cl er den ideelle måde at nyde den sprudlende smag af forskellige citrusfrugter i én læskedrik. Uanset om du ønsker en forfriskende tørstslukker til hverdagen eller en alsidig mixer til cocktails, giver denne drikkevare dig en livlig og saftig smagsoplevelse, der kan nydes når som helst.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna