Indlæser...

Fever-Tree Mexican Lime 50cl

Varenummer
689680
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

29,00 kr.
Fever-Tree Mexican Lime 50cl er tilgængelig i intervaller af 8

Beskrivelse

Fever-Tree Mexican Lime 50cl - Den Perfekte Mixer til Sommerdrinks

Fever-Tree Mexican Lime er en forfriskende mixer, der er perfekt til at skabe lækre sommerspritz med premium vodka eller tequila. Den er også fantastisk at nyde alene som en læskende sodavand. Denne mixer er lavet med Tahiti lime fra Mexico og ekstrakt fra den vidunderligt florale japanske citrusfrugt yuzu.

Med sin lavt kalorieindhold er Fever-Tree Mexican Lime et sundt alternativ til traditionelle mixere. Den tilføjer en frisk og syrlig smag til dine drinks og giver dem et eksotisk twist. Denne 50cl flaske er perfekt til at have med til sommerfester eller til at nyde derhjemme.

Uanset om du er en erfaren bartender eller bare elsker at eksperimentere med drinks derhjemme, vil Fever-Tree Mexican Lime være en fantastisk tilføjelse til din samling af mixere.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna