Indlæser...

Santokukniv 14 Smedet Katai SdV 14cm

Varenummer
689297
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

1.339,00 kr.

Beskrivelse

Smedet Katai Santokukniv - Den Ultimative Allrounder i Dit Køkken

Denne smedede Katai Santokukniv på 14 cm er den perfekte kniv til enhver madlavningssituation. Med sit japanske design og hvide håndtag er den ikke kun smuk at se på, men også utrolig funktionel.

Kniven er lavet af VG10-stål med en hårdhed på 60 Rockwell, hvilket sikrer en skarp og holdbar klinge. Den smedes i hånden i 5 lag og har en klingetykkelse på 2 mm, hvilket giver den en perfekt balance mellem styrke og fleksibilitet.

Med en skærevinkel på 18 grader kan denne Santokukniv udføre tre forskellige skærefunktioner: skæring, hakning og snitning. Dette gør den til en alsidig allrounder i køkkenet, der kan håndtere alt fra grøntsager til kød.

Uanset om du er professionel kok eller bare elsker at lave mad derhjemme, vil denne Smedet Katai Santokukniv være et uundværligt redskab i dit køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna