Indlæser...

Rustfrit stål og Plast Muddler 21,5cm

Varenummer
9811
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

39,00 kr.

Beskrivelse

Rustfrit stål og Plast Muddler - Det Perfekte Redskab til Bartendere

Denne rustfri stål og plast muddler er det ideelle redskab til bartendere, der ønsker at knuse frugt og is med lethed. Den er lavet af rustfrit stål, hvilket gør den både hygiejnisk og holdbar. Det lækre finish og det sorte plastik på enden af muddleren giver den et smukt udseende og en behagelig kombination af farver.

Med en længde på 21,5 cm og en vægt på 100 g er denne muddler let at håndtere og bruge. Den teksturerede ende gør det nemt at fremhæve de rette smage i dine drinks og sikrer en perfekt blanding af ingredienserne.

Uanset om du er professionel bartender eller bare elsker at lave drinks derhjemme, er denne rustfri stål og plast muddler et uundværligt redskab, der vil hjælpe dig med at skabe de mest velsmagende og velblandede drinks.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna