Indlæser...

Rustfrit stål og Plast Muddler 21,5cm

Varenummer
9811
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

55,00 kr.

Beskrivelse

Stålmuddler i lækkert finish

Mange gange vil man lægge mærke til, at den muddler, som bartenderen står med bag baren er lavet af træ. Det behøver den dog ikke være da den sagtens kan være lavet af rustfrit stål, ligesom det er tilfældet med denne type. Det stålfri materiale gør den både meget hygiejnisk og meget holdbar, hvilket er to gode ting når man står bag en bar. Stålmuddleren er lavet i et lækkert finish og enden på den er lavet af sort plastik, som giver et smukt finish og en dejlig kombination mellem det sorte og stålfarven, som er resten af redskabet. Er man bartender vil man vide hvor vigtigt det er at have en denne type af barredskab bag baren, da det er det eneste redskab, som er ideelt at bruge når man skal knuse frugt og is. Teksturen i den ene ende gør den perfekt til at få de helt rette smage frem i den drink du laver. Dimensioner: • Længde: 205mm • Vægt: 100g
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna