Indlæser...

Rund flaske køler 3 liter

Varenummer
677795
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

249,00 kr.

Beskrivelse

Den runde flaskekøler på 3 liter i hvid er den perfekte løsning til at holde dine drikkevarer kolde og friske. Denne flaskekøler er fremstillet af CE-godkendt akrylplast og er designet til at imødekomme dine behov for afkøling af champagne, mousserende vine, øl eller hvidvin.


Med dens rummelige kapacitet på 3 liter kan du fylde den med masser af is for at sikre, at dine drikkevarer forbliver afkølede i længere tid. Når du fylder den med is og lægger dine drikkevarer i, får du mulighed for at nyde dejligt afkølede drikke med dine venner og familie.


Den hvide flaskekøler har en elegant og stilfuld æstetik, der vil imponere dine gæster. Når den er fyldt med is og skønne drikkevarer, skaber den en flot præsentation og tilføjer et strejf af klasse til ethvert arrangement. Du kan bruge den både derhjemme, til fester eller i restauranter og barer.


Denne flaskekøler er nem at håndtere og transportere på grund af dens lette vægt på 0,8 kg og dens praktiske størrelse. Med dens mål på 23 cm i højden og 23 cm i diameter er den kompakt nok til at passe på bordet eller baren uden at optage for meget plads.


Uanset om du er en champagneentusiast, elsker mousserende vine eller bare ønsker at holde dine drikkevarer friske og afkølede, så vil denne hvide flaskekøler være et perfekt valg. Den kombinerer funktionalitet, æstetik og holdbarhed og giver dig mulighed for at nyde dine yndlingsdrikke med stil og elegance.


Få dine gæster til at blive imponeret, når de ser denne flotte flaskekøler fyldt med is og skønne drikkevarer. Gør dit arrangement endnu mere mindeværdigt med denne praktiske og stilfulde flaskekøler på 3 liter i hvid.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna