Indlæser...

Risnudler 10 mm 400 g

Varenummer
684292
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

29,00 kr.

Beskrivelse

Vores risnudler er en velsmagende og alsidig ingrediens, der bruges i mange asiatisk-inspirerede retter. Disse tynde nudler er lavet af ris og har en blød og glat tekstur, der absorberer smagen fra saucer og krydderier.


Med vores risnudler kan du skabe autentiske retter som pad thai, nudelsupper, wokretter og meget mere. De er nemme at tilberede ved blot at koge dem i vand i et par minutter, indtil de er møre og klar til servering.


Risnudler er glutenfri og passer derfor godt til forskellige kostbehov. De kan kombineres med en bred vifte af ingredienser som kød, skaldyr, grøntsager og tofu for at skabe en fyldig og velsmagende måltid.


Denne pakke indeholder 400 g risnudler med en bredde på 10 mm, hvilket giver dig masser af nudler til at tilberede flere retter. Opbevar dem på et køligt og tørt sted for at sikre deres friskhed og kvalitet.


Udforsk den autentiske smag og tekstur af asiatiske retter med vores risnudler. Lad dine smagsløg opleve den lækre blødhed og alsidighed af disse nudler. Uanset om du er en erfaren kok eller en nybegynder i det asiatiske køkken, vil vores risnudler være et pålideligt valg til at skabe lækre og autentiske retter.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna