Indlæser...

Ranch Dressing 250ml Zelected

Varenummer
695943
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 19,00 kr. Normalpris 23,00 kr.
Spar 17% (4 kr)

Beskrivelse

Z RANCH DRESSING - PERFEKT TIL SALATER OG DYPNING

Denne Z Ranch Dressing er den perfekte tilføjelse til dine salater og som dip til grøntsager eller chips. Med en praktisk størrelse på 250 ml kan du nemt have den med dig til picnic, grillfester eller bare til at opbevare i dit køleskab.


Dressingen er lavet af nøje udvalgte ingredienser for at sikre en lækker smag og konsistens. Den er alsidig og kan bruges til forskellige salater, som topping til burgere eller som dip til snacks. Den er også glutenfri, hvilket gør den velegnet til personer med glutenintolerance.


Uanset om du er en erfaren kok eller bare elsker at eksperimentere i køkkenet, vil denne Z Ranch Dressing tilføje en lækker smag til dine retter.


Ingredienser


Ingredienser: Rapsolie, vand, sukker, eddike, ÆGgeblommepulver, salt, naturlige aromaer (persille, løg, dild, hvidløg), 1,5% SENNEP (vand, SENNEPSFRØ, eddike, salt, gurkemejepulver), modificeret majsstivelse, løg, naturlig aroma (hvidløg), fortykningsmiddel (xanthangummi), aroma (grøn te, rosmarin), antioxidant (EDTA). Kan indeholde spor af mælk, selleri, hvede og soja.Næringsindhold pr. 100 g:


Energi

2200 kj / 539 kcal

Fedt

56g

Heraf Mættede Fedtsyrer

4.9g

Kulhydrater

5.8g

Heraf Sukkerarter

5.2g

Protein

0.9g

Salt

2.3gGoogle ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna