Indlæser...

Proptrækker Kobber

Varenummer
690614
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Opdag en ny standard inden for vinåbning med vores "Proptrækker Kobber"

Dette elegante værktøj er en fejring af både form og funktion, designet til dem der værdsætter kvalitet og stil. Med sin iøjnefaldende kobberfinish skiller denne proptrækker sig ud som en autentisk og sofistikeret tilføjelse til enhver bar eller køkken.

Fremstillet af robust rustfrit stål med en holdbar kobberbelægning, er denne proptrækker bygget til at vare. Den ergonomiske form og det balancerede greb sikrer en glat, effektiv fjernelse af propper fra alle typer af vinflasker. Dens kompakte størrelse gør det nemt at opbevare og ideelt for både hjemmebrug og professionelle indstillinger.

"Proptrækker Kobber" er mere end blot et værktøj; det er en oplevelse. For vinelskere der søger det bedste, er dette den ultimative måde at forbedre din vinnydelse på.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna