Indlæser...

Proptrækker Guld

Varenummer
690613
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Nyd en blanding af ubesværet funktionalitet og sofistikeret design med vores "Proptrækker Guld." Dette er ikke bare en proptrækker; det er en udtalelse om stil og klasse. Med sin æstetisk tiltalende guldfinish er denne proptrækker designet til at komplimentere enhver bar eller køkken. Det er det ultimative værktøj til vinelskere og festarrangører.


Fremstillet af robust, rustfrit stål med en gylden belægning, tilbyder denne proptrækker en holdbar og pålidelig løsning for nemt at fjerne propper fra vinflasker. Den ergonomiske form og det velafbalancerede greb sikrer, at proppen fjernes glat og effektivt hver gang. Det kompakte design gør det nemt at opbevare i en skuffe eller tage med på dine eventyr.


Uanset om du er en sommelier i verdensklasse eller en almindelig vinentusiast, vil denne guld proptrækker gøre oplevelsen af at åbne en flaske vin til en ægte fornøjelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna