Indlæser...

Proptrækker Delux træ

Varenummer
690616
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Tag din vinoplevelse til det næste niveau med vores "Proptrækker Delux træ." Dette luksuriøse værktøj kombinerer den tidløse skønhed af naturligt træ med moderne, højeffektiv funktionalitet. Håndtaget, lavet af fint udvalgt træ, tilbyder en kombination af æstetik og ergonomi, der gør vinåbning til en sand fornøjelse.


Denne proptrækker er ikke kun et smukt objekt; dens høj-kvalitets konstruktion garanterer en glidende og præcis åbning af alle typer vinflasker. Det rustfrie stål i mekanismen komplementerer træets naturlige varme og sikrer, at denne proptrækker vil vare i mange år. 


Uanset om du er en entusiastisk vinsamler eller simpelthen elsker at nyde et godt glas vin, er "Proptrækker Delux træ" det ideelle valg. Det er det perfekte tilbehør til vinelskere, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet eller stil.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna