Indlæser...

Pizzamel Nuvola Super Caputo 5KG

Varenummer
677910
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 140,80 kr. Normalpris 176,00 kr.
Spar 20% (35 kr)

Beskrivelse

Pizzamel Nuvola Super Caputo 5KG - Skab den perfekte pizzadej

Opdag den ultimative ingrediens til at lave autentisk italiensk pizza derhjemme med vores Pizzamel Nuvola Super Caputo 5KG. Denne meltype er af højeste kvalitet og er specielt udviklet til at opnå den perfekte balance mellem tekstur, smag og hæveevne i pizzadejen.

Pizzamel Nuvola Super Caputo er kendt for sin elasticitet og lette konsistens, hvilket gør det muligt at skabe sprøde, luftige skorper med en perfekt tyggemodstand. Det er ideelt til både hjemmekokke og professionelle pizzabagere, der ønsker at opnå den autentiske italienske smag og konsistens.

Gør din egen pizzaoplevelse til noget særligt med vores Pizzamel Nuvola Super Caputo 5KG. Skab unikke og lækre pizzaer lige fra dit eget køkken, og nyd den ægte italienske smag i hver bid. Perfektioner din pizzadej med denne førsteklasses meltype, der er elsket af pizzakendere verden over.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna