Indlæser...

PineApple Medium Pendel Dia 45 cm - mørk rød

Varenummer
9885
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

3.123,75 kr.

Beskrivelse

Smuk og klassisk PineApple pendel

Især i et land som Danmark er det rigtig vigtigt at have god belysning i hjemmet da de mørke efterårs- og vintermåneder ellers kan virke endnu mørkere. Så det er en god ide at have nogle gode pendeller, som ligeledes ser pæne ud når de bare hænger. Et eksempel på et produkt, som lever op til begge disse kriterier - det funktionelle og det æstetiske - er PineApple, som er designet af Frank Kerdil, og som du kan finde her på siden i flere forskellige varianter. Denne lampe er af typen pendel, hvilket betyder, at du kan hænge den op i loftet. Den er i en medium størrelse, hvilket betyder, at den har en diameter på 45 cm. Den har en smuk dyb rød farve, som ser pæn ud til hvide vægge og til meget lyst og hvidt interiør. Med en størrelse på 45 cm i diameter er denne type af lyskilde meget passende til et større rum så som en stue eller til at hænge op over spise bordet. Du kan enten vælge en hvid type eller en mere funky ”mirror” lampe som egner sig til en mere hip og ungdommelig stil og boligindretning. Begge to er udstyret med en hvid stofledning som er den fine designmæssige detalje som sætter prikken over i’et og med sin længde på 3 meter giver dig frihed for at placere dine nye lampe hvor du har lyst til.Ø45cm
Hvid
E27
Max 60W, 3.0m hvidstofledning
Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna