Indlæser...

Pampero Especial FL 70

Varenummer
10686
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

169,00 kr.

Beskrivelse

Pampero Especial - En Dyb og Intens Rom fra Venezuela

Pampero Especial er en eksklusiv rom fra den venezuelanske producent Pampero. Denne rom er lagret i mindst to år i overensstemmelse med den venezuelanske lov, hvilket sikrer en dyb og intens smag.

Med en alkoholprocent på 40% er Pampero Especial perfekt til at nyde rent eller som en vigtig ingrediens i rom-baserede cocktails. Denne rom præsenterer en perfekt smagskombination af vanilje, kakao og krydderier, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne smagsløg.

Pampero Especial leveres i en flaske med en kapacitet på 70 cl, hvilket giver dig rigeligt med rom til at nyde alene eller dele med venner og familie. Denne rom er produceret i Venezuela og er et fremragende eksempel på den høje kvalitet, som venezuelansk rom er kendt for.

Uanset om du er en rom-entusiast eller bare ønsker at prøve noget nyt, vil Pampero Especial med sikkerhed imponere med sin dybe smag og elegante præsentation.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna