Indlæser...

Pampero Blanco FL 70

Varenummer
10685
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

149,00 kr.

Beskrivelse

Pampero Blanco - En Lækker Cremet Hvid Rom fra Venezuela

Pampero Blanco er en lækker cremet hvid rom fra den populære venezuelanske producent Pampero. Denne rom er lavet i overensstemmelse med venezuelansk lov, der kræver, at rom skal lagres i mindst to år for at opnå en blødere og mere karakteristisk smag end almindelig rom.

Med en alkoholprocent på 37,5% og en indholdsstørrelse på 70 cl, er Pampero Blanco perfekt til at blande i cocktails som mojitos eller med sodavand og lime. Den cremede tekstur og den karakteristiske smag gør denne rom til en favorit blandt rom-entusiaster.

Pampero Blanco er produceret i Venezuela og er kendt for sin høje kvalitet og autentiske smag. Uanset om du er en erfaren rom-drikker eller bare ønsker at prøve noget nyt, vil Pampero Blanco med sikkerhed imponere dine smagsløg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna