Indlæser...

Palmestick flower Violet 150 - 100 stk.

Varenummer
9214
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

95,00 kr.

Beskrivelse

Palmestick flower Violet - Tilføj Farve og Festlighed til Dine Drinks

Gør dine drinks endnu mere festlige med disse Palmestick flower Violet. Disse klassiske pyntepinde er perfekte til at tilføje et ekstra touch til dine cocktails eller farverige drinks. Uanset om det er til en børnefødselsdag, et større arrangement eller bag baren, vil disse palmesticks sikre, at dine drinks får det mest festlige look.

Med Palmestick flower Violet kan du mixe og matche med andre accessories til dine drinks og skabe en helt igennem festlig og sprudlende oplevelse. Disse palmesticks er mange år gamle og er derfor et velkendt syn ved forskellige festlige sammenhænge. De er også en af de mest brugte accessories bag baren.

Tilføj ekstra liv til dine drinks med Palmestick flower Violet og skab en unik og festlig stemning. Uanset om det er til en speciel lejlighed eller bare for at forkæle dig selv, vil disse palmesticks være det perfekte valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna