Indlæser...

Oliven sort med Sten Nicosia 2 kg

Varenummer
683941
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

239,00 kr.

Beskrivelse

Nicosia Oliven - Små, Modne Græske Kalamata Oliven med Kerne i Krydderolie

Nyd den dybe smag og intense aroma af Nicosia Oliven. Disse små, modne græske kalamata oliven er dyrket i Grækenland og er tilsat en lage med masser af krydderier for at give dem en ekstra dimension af smag. De er naturligt mørke på grund af deres modenhed og har en intens smag, der gør dem perfekte til tapas, ostebord, salater og som en base for en dressing eller marinade.

Efter at have nydt oliven kan du også bruge olien/lagen til madlavning. Den består af en fin rapsolie med masser af krydderier, såsom timian, basilikum, rosmarin, fennikel, merian og salvie. Denne krydrede olie er perfekt til stegning af kød eller som basis for en kødsauce, og den tilføjer smag og dybde til en række forskellige retter.

Nicosia Oliven leveres i en praktisk 2 kg spand og har en holdbarhed på 14 dage efter åbning, når de opbevares i køleskab. Efter åbning anbefales det at dække oliven med lagen for at bevare deres friskhed og smag.

Opgrader dine retter med Nicosia Oliven og oplev den lækre og alsidige smag, de tilføjer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna