Indlæser...

Ølglas Craft Master one 47 cl.

Varenummer
687102
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

39,00 kr.
Ølglas Craft Master one 47 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Craft Master One ølglas er et specialdesignet glas med en kapacitet på 47 cl, som er ideelt til at nyde en bred vifte af øl. Designet med en unik form, der fremhæver aromaen og smagen af dit yndlingsbryg, er dette glas det perfekte valg for ølentusiaster.


Glassets brede mund fremmer en passende skumkrone og muliggør en dyb indånding af øllets aroma før hver slurk. Den indsnævrede top fokuserer aromaerne for at maksimere smagsoplevelsen, mens det brede skålformige midterstykke giver plads til øllets farve og kulsyre at skinne igennem.


Craft Master One ølglas er fremstillet med et kvalitetsfokus og en passion for øl. Det robuste design betyder, at det kan holde til regelmæssig brug, og det er nemt at rengøre, så du kan nyde din yndlingsøl gang på gang.


Dette glas er et fantastisk valg, uanset om du er en passioneret ølentusiast, en hjemmebrygger eller bare en lejlighedsvise nyder af et godt bryg. Med sin unikke form og funktionelle design, tilbyder Craft Master One ølglas en rigere og mere fuldstændig øloplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna