Indlæser...

Ølglas Craft Master one 38 cl.

Varenummer
687105
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

39,00 kr.
Ølglas Craft Master one 38 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Ølglas Craft Master One


Craft Master One ølglas er det ultimative valg for ølentusiaster, der værdsætter en blanding af æstetik, funktionalitet og brygkvalitet, når de nyder deres yndlingsøl. Dette glas er nøje designet til at forbedre din nydelse af forskellige øltyper, lige fra rige amber ales til citrusy IPA'er og frodige stouts.


Med en højde på 155 mm har dette glas en kapacitet på 38 cl, hvilket giver en rigelig serveringsstørrelse for de fleste øl, samtidig med at det holder din drik velsmagende og frisk.


Designet af Craft Master One er en moderne fortolkning af det klassiske ølglas. Det klare glas fremhæver din øls farve og karbonering, samtidig med at det giver en visuelt tiltalende præsentation. Glassets form er skabt for at fremhæve og bevare øllets aroma, samtidig med at det giver en behagelig drikkeoplevelse.


Craft Master One ølglas er fremstillet af høj kvalitet klart glas, hvilket garanterer dets robusthed og holdbarhed. Det er let at rengøre og kan tåle regelmæssig brug, hvilket gør det til et ideelt valg for ethvert hjem eller pub.


Med Craft Master One ølglas kan du virkelig forbedre din øloplevelse. Nyd smagen, aromaen og præsentationen af dit yndlingsøl med dette smukt designede glas.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna