Indlæser...

Nød & Grøntsagskværn Gourmet ZYLISS® 12,5x9,5x25,5cm

Varenummer
689583
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

1.389,00 kr.

Beskrivelse

Gourmet Nød & Grøntsagskværn fra ZYLISS® - Perfekt til Enhver Køkkenentusiast

Denne Gourmet Nød & Grøntsagskværn fra ZYLISS® er et uundværligt redskab i ethvert køkken. Med dens dimensioner på 12,5x9,5x25,5cm er den kompakt og nem at opbevare, samtidig med at den er stor nok til at håndtere alle dine nød- og grøntsagsbehov.

Kværnen er fremstillet af holdbare materialer som aluminium, PP-rustfrit stål og ABS, hvilket sikrer langvarig brug og modstandsdygtighed over for rust og korrosion. Den sølv-grå farve tilføjer et elegant touch til dit køkken.

Uanset om du ønsker at lave friskmalet nøddesmør, hakke grøntsager til en salat eller tilberede en lækker pesto, vil denne Gourmet Nød & Grøntsagskværn fra ZYLISS® være din trofaste følgesvend. Den er nem at bruge, nem at rengøre og vil med sikkerhed imponere enhver køkkenentusiast.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna