Indlæser...

Nitrilhandske, Protect, XS, Nitril, Pudderfri, 100 stk.

Varenummer
684161
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

37,00 kr.

Beskrivelse

Nitrilhandske Protect i størrelse XS er en pålidelig løsning til håndbeskyttelse, der er specielt designet til præcis pasform. Disse pudderfri nitrilhandsker tilbyder en behagelig og sikker pasform, der giver dig optimal bevægelsesfrihed og fingerfølsomhed.


Hver pakke indeholder 100 stk. Nitrilhandske Protect, hvilket sikrer, at du har tilstrækkelig forsyning til dine behov. Disse engangs-handsker er ideelle til brug i forskellige industrier og miljøer, herunder sundhedspleje, fødevarehåndtering, laboratorier og mere.


Nitrilhandsker er kendt for deres modstandsdygtighed over for kemikalier, olier og perforeringer, hvilket gør dem til en pålidelig beskyttelse for dine hænder. De er allergivenlige og velegnede til personer med latexallergi.


Nitrilhandske Protect er pudderfri, hvilket minimerer risikoen for forurening og allergiske reaktioner. De er nemme at tage på og tage af, hvilket gør dem praktiske til daglig brug.


Disse XS-størrelse nitrilhandsker er velegnede til personer med mindre hænder eller behov for en mere præcis pasform. De sikrer, at dine hænder er beskyttet uden at gå på kompromis med komforten.


Forkæl dig selv med Nitrilhandske Protect i størrelse XS og oplev pålidelig beskyttelse og præcis pasform. Uanset om du arbejder i sundhedspleje, fødevareindustrien eller andre miljøer, hvor håndhygiejne er vigtig, vil disse nitrilhandsker være en pålidelig og praktisk løsning.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna