Indlæser...

Nitrilhandske, Hvid, S, Nitril, Pudderfri, 100 stk.

Varenummer
684160
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

69,00 kr.

Beskrivelse

Hvide Nitrilhandsker i Størrelse S - Pålidelig Håndbeskyttelse

Disse hvide nitrilhandsker i størrelse S er den perfekte løsning til at beskytte dine hænder i forskellige situationer. Uanset om det er i sundhedspleje, fødevarehåndtering, rengøring eller andre formål, kan du stole på disse handsker til at levere pålidelig beskyttelse.

Med en pakke, der indeholder 100 stk. nitrilhandsker i størrelse S, kan du være sikker på at have tilstrækkelig forsyning til dine behov. Disse engangshandsker er nemme at tage på og tage af, hvilket gør dem praktiske til daglig brug.

Nitrilhandsker er kendt for deres styrke og modstandsdygtighed over for kemikalier og perforeringer, hvilket giver dig en pålidelig beskyttelse for dine hænder. De er også pudderfri, hvilket minimerer risikoen for forurening og allergiske reaktioner.

Disse handsker er designet til personer med mindre hænder og giver en behagelig pasform, der sikrer god fingerfølsomhed og bevægelsesfrihed under brug. Du kan være sikker på at få beskyttelse uden at gå på kompromis med komforten.

Uanset hvilken branche du arbejder i, vil disse hvide nitrilhandsker i størrelse S være en pålidelig og praktisk løsning til at beskytte dine hænder. Forkæl dig selv med disse handsker og oplev alsidig beskyttelse til dine hænder.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna