Indlæser...

Nitrilhandske, Blå, S, Nitril, Pudderfri, 100 stk.

Varenummer
684157
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

69,00 kr.

Beskrivelse

Blå Nitrilhandsker i størrelse S er en pålidelig løsning til håndbeskyttelse, der tilbyder præcis pasform og pålidelig beskyttelse. Disse pudderfri nitrilhandsker er velegnede til forskellige formål, herunder sundhedspleje, fødevarehåndtering, rengøring og mere.


Hver pakke indeholder 100 stk. Nitrilhandsker i størrelse S, hvilket sikrer, at du har tilstrækkelig forsyning til dine behov. Disse engangs-handsker er nemme at tage på og tage af, hvilket gør dem praktiske til daglig brug.


Nitrilhandsker er kendt for deres styrke og modstandsdygtighed over for kemikalier og perforeringer, hvilket giver en pålidelig beskyttelse for dine hænder. De er pudderfri, hvilket minimerer risikoen for forurening og allergiske reaktioner.


Blå Nitrilhandsker i størrelse S er specielt designet til præcis pasform og sikrer god fingerfølsomhed og bevægelsesfrihed under brug. De tilbyder beskyttelse uden at gå på kompromis med komforten.


Disse blå nitrilhandsker er velegnede til en bred vifte af applikationer, herunder sundhedspleje, laboratorier, fødevarehåndtering, rengøring og meget mere. De opfylder de nødvendige standarder for kvalitet og sikkerhed.


Forkæl dig selv med Blå Nitrilhandsker i størrelse S og oplev præcis pasform og pålidelig beskyttelse til dine hænder. Uanset om du arbejder i sundhedspleje, fødevareindustrien eller andre områder, hvor håndhygiejne er vigtig, vil disse nitrilhandsker være en pålidelig og praktisk løsning.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna