Indlæser...

Nitrilhandske, Blå, M, Nitril, Pudderfri, 100 stk.

Varenummer
684158
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

69,00 kr.

Beskrivelse

Blå Nitrilhandsker i Størrelse M - Pålidelig Håndbeskyttelse

Blå Nitrilhandsker i størrelse M er den ideelle løsning til at beskytte dine hænder i forskellige situationer. Disse pudderfri nitrilhandsker er lavet af holdbart nitril materiale, der er kendt for sin styrke og modstandsdygtighed over for kemikalier og perforeringer.

Med en behagelig pasform og god fingerfølsomhed giver disse handsker dig mulighed for at udføre opgaver med præcision og bevægelsesfrihed. De er velegnede til sundhedspleje, fødevarehåndtering, rengøring og mange andre formål.

Hver pakke indeholder 100 stk. nitrilhandsker i størrelse M, hvilket sikrer, at du har tilstrækkelig forsyning til dine behov. Disse engangs-handsker er nemme at tage på og tage af, hvilket gør dem praktiske til daglig brug.

Blå Nitrilhandsker i størrelse M er designet til at opfylde de nødvendige standarder for kvalitet og sikkerhed. De er pudderfri, hvilket minimerer risikoen for forurening og allergiske reaktioner.

Uanset om du arbejder i sundhedspleje, laboratorier, fødevarehåndtering eller rengøring, vil disse blå nitrilhandsker være en pålidelig og praktisk løsning til at beskytte dine hænder.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna