Indlæser...

Mixing Glas - Mezclar

Varenummer
10382
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

139,00 kr.

Beskrivelse

Pænt mixerglas fra Mezclar

Når man skal mixe en drink har man af og til brug for et stort glas til formålet. Dette mixing glas fra Mezclar er forholdsvis simpelt, hvilket især skyldes formen. Det er lavet i en cylinderform, som man kender fra klassiske kander. Glasset har en lille tud, hvilket netop er med til at gøre glasset til en kande. Glasset kan rumme 710 ml, og du kan bruge en barske fra Mezclar til at røre rundt. En ting, som du blandt andet vil finde dette glas anvendeligt til er at lave en god margarita eller en limonade. Her kan du hælde mange isterninger i, hvorefter du hælder de øvrige ingredienser i. Lad Mezclar mixer glasset stå lidt og så kan du nyde en god og læskende drink.
Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna