Indlæser...

Misket Champagne Coupe 23,5 cl.

Varenummer
695162
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

29,00 kr.
Misket Champagne Coupe 23,5 cl. er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Misket Champagne Saucer 23.5cl

Misket Champagne Coupe 23.5cl

135 x 96mm

GenWare Glas er attraktive, funktionelle og ideelle til hoteller, barer og restauranter.


  • Holdbarhed og ensartet kvalitet fremstillet i glas med fremragende klarhed.
  • Perlerand sikrer styrke på sårbare kanter, minimerer afskalning og forlænger levetiden.
  • Øget styrke og holdbarhed som enkelt glasstykke.
  • Ideel til præsentation af champagne eller cocktails.


GenWare-produkter er fremstillet for at give den robusthed og holdbarhed, der kræves for maksimal ydeevne i hotel- og fødevarebranchen. Vi anbefaler, at alle vores produkter, der er beregnet til kontakt med fødevarer, fjerner eventuelle etiketter eller emballage og vasker, skyl og tørrer dem inden første brug.

Produktpleje:

Alle glas: Sæt ikke kolde væsker direkte i varme eller varme glas, da dette kan forårsage revner.

Glas til varme drikke: For at forlænge levetiden for glas til varme drikke og reducere risikoen for termisk chok skal glasset være ved stuetemperatur, inden det bruges. Disse glas er velegnede til latte og varm chokolade serveret ved en maksimal temperatur på 65°C. Brug af glassene ved højere temperaturer øger risikoen for termisk chok. Vi anbefaler ikke brug af kogende vand.

Opvask:

Vores sortiment af glas er designet til at blive vasket i kommercielle glasopvaskemaskiner, undtagen vores dobbeltvæggede glas, som kun skal håndvaskes. For at sikre produktets vedvarende kvalitet anbefaler vi følgende. Alle nye glas skal vaskes inden første brug.

Glas skal ikke vaskes ved temperaturer over 60°C, da dette kan forårsage, at affald bages på glassene under vask. Glas, der er blevet revnet eller afskallet under brug, skal bortskaffes og ikke placeres i opvaskemaskinen. Der skal anvendes ikke-kaustiske rengøringsmidler, da kaustiske rengøringsmidler kan beskadige og sløre glassets overflade.

Opbevaring:

For at undgå skade på glas, når de ikke er i brug, anbefaler vi at opbevare glas i glasstativer med de korrekte størrelser. Stapl ikke glas, der ikke anbefales som stabelbare. Opbevar ikke bestik i glassene, da dette kan beskadige og mærke glassets overflade.

Se venligst vores sortiment af glasstativer og vores størrelsesguide. Sørg for at have den nøjagtige glashøjde og diameteren af glasset på sit bredeste punkt.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna