Indlæser...

Menukort holder A5 24,5 x 18 cm - Sort

Varenummer
681495
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

125,00 kr.

Beskrivelse

Stilfuld Sort Menukort Holder i MDF Træ og Rustfrit Stål

Hold dine menukort organiserede og stilfulde med vores menukort holder i størrelsen A5. Denne sorte menukort holder er designet til at præsentere dine menuer på en professionel og elegant måde.

Med dimensionerne 24,5 x 18 cm passer denne menukort holder perfekt til A5-størrelse menukort. Den robuste konstruktion sikrer, at menukortene holdes sikkert på plads og præsenteres på en stilfuld måde.

Den sorte farve tilføjer et tidløst og klassisk udseende til menukort holderen og passer til enhver indretningsstil eller restauranttema.

Uanset om du ejer en restaurant, café eller bar, er vores menukort holder A5 i sort et ideelt valg til at præsentere dine lækre retter på en professionel og indbydende måde. Gør dine menukort let tilgængelige for dine gæster og tilføj et strejf af elegance til din spiseoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna