Indlæser...

Marie Brizard Sirup Salted Caramel FL 70

Varenummer
695084
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

69,00 kr.

Beskrivelse

Marie Brizard Sirup Blackcurrant / Solbær FL 70 er en fortryllende sirup, der indfanger den dybe og rige smag af modne solbær. Denne 70 cl flaske indeholder en skat af autentisk solbærsmag, der vil tilføre en intens og frugtig dimension til dine yndlingsdrikke og kulinariske kreationer.


Nøglefunktioner:


Intens Solbærsmag: Denne sirup er lavet med ægte solbær, hvilket giver en fyldig og koncentreret smag, der er perfekt balanceret mellem sødme og bærig syrlighed.


Alsiders Anvendelse: Marie Brizard Sirup Blackcurrant / Solbær er alsidig og kan bruges i en bred vifte af opskrifter. Den er fantastisk til at søde og tilføre smag til cocktails, mocktails, sodavand, te og lemonader. Den kan også bruges i desserter, saucer og marinader for at give dem en frugtagtig tvist.


Praktisk Flaske: Likøren leveres i en bekvem 70 cl flaske med en letanvendelig skruelåg, hvilket gør det nemt at dosere og opbevare siruppen.


Høj Kvalitet: Marie Brizard er kendt for sin høje kvalitet og autentiske smag. Denne sirup er ingen undtagelse og leverer den enestående smagsoplevelse, som kokke og bartendere søger.


Fantastisk til Cocktails: Tilføj et strejf af solbær til dine cocktails og mocktails for at skabe unikke smagsoplevelser. Prøv det i en klassisk Kir Royale eller en forfriskende solbær mojito.


Marie Brizard Sirup Blackcurrant / Solbær FL 70 er det ultimative valg for enhver, der ønsker at forbedre deres kulinariske kreationer eller skabe spændende drikkevarer med den autentiske smag af modne solbær. Oplev dybden og intensiteten af solbær i hver dråbe af denne lækre sirup fra Marie Brizard.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna