Indlæser...

Marie Brizard Liqueur Parfait Amour FL 70

Varenummer
695100
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

129,00 kr.

Beskrivelse

Marie Brizard Liqueur Parfait Amour FL 70 er en fortryllende likør, der fanger essensen af romantik og mystik. Denne 70 cl flaske indeholder en skat af kompleks smag og farver, der inviterer dig til at udforske verdenen af florale noter og eksotiske krydderier.
Nøglefunktioner:


Eksotiske Blomsternoter: Parfait Amour er kendt for sin unikke blomsterblanding, der omfatter lavendel, roser og violer, hvilket giver likøren en delikat og floralsk karakter, der er fyldt med aromaer fra en blomsterhave.Mystiske Krydderier: Ud over blomsterne indeholder denne likør også en hemmelig blanding af krydderier, der tilføjer en subtil kompleksitet og dybde til smagen.Vibrante Lilla Farve: Parfait Amour er kendt for sin smukke lilla farve, der tilføjer en visuel elegance til enhver cocktail.
Alsiders Anvendelse: Denne likør er alsidig og kan bruges til at skabe en bred vifte af cocktails. Den fungerer godt med citrusfrugter, champagne eller som en ingrediens i klassikere som Aviation og Parfait Amour Sour.Praktisk Flaske: Likøren leveres i en praktisk 70 cl flaske, der er nem at hælde og opbevare, så du kan udforske og eksperimentere med denne unikke likør.Marie Brizard Liqueur Parfait Amour FL 70 er det ideelle valg for enhver, der ønsker at tilføje et strejf af romantik og mystik til deres cocktails. Udforsk en verden af blomsternoter og krydderier med denne lækre likør fra Marie Brizard og skab drikkeoplevelser, der er både smukke og fortryllende.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna