Indlæser...

Marie Brizard Liqueur Green Mint FL 70

Varenummer
695109
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

99,00 kr.

Beskrivelse

Marie Brizard Liqueur Green Mint FL 70 er en forførende likør, der indfanger den forfriskende smag af grøn mynte. Denne 70 cl flaske indeholder en skat af autentisk myntesmag, der bringer en kølig og aromatisk note til dine yndlingsdrikke og kulinariske kreationer.


Nøglefunktioner:


Ægte Myntesmag: Denne likør er lavet med naturlige mynteekstrakter, hvilket giver en fyldig og naturlig myntesmag, der er kendt for sin forfriskende karakter og duftende aroma.


Alsiders Anvendelse: Marie Brizard Liqueur Green Mint er alsidig og kan bruges til at tilføre smag og forfriskning til en bred vifte af cocktails, mocktails, sodavand og desserter. Den er også en klassisk ingrediens i cocktailer som Mojito og Mint Julep.


Praktisk Flaske: Likøren leveres i en bekvem 70 cl flaske med en letanvendelig skruelåg, hvilket gør det nemt at dosere og opbevare. Du kan nemt tilføje en smule myntesmag efter behov.


Høj Kvalitet: Marie Brizard er kendt for sin høje kvalitet og autentiske smag. Denne likør leverer den friske og naturlige myntesmagsoplevelse, som kokke og bartendere søger.


Fantastisk til Cocktails: Tilføj en kølig og aromatisk karakter til dine cocktails og mocktails ved at bruge Marie Brizard Liqueur Green Mint. Prøv den i en klassisk Mint Julep eller en forfriskende Mynte Mojito for en smagsoplevelse, der vækker minder om sommerens kølige drikke.


Marie Brizard Liqueur Green Mint FL 70 er det ideelle valg for enhver, der ønsker at forbedre deres kulinariske kreationer eller tilføje den autentiske og forfriskende smag af grøn mynte til deres drikkevarer. Oplev køligheden og aromaen af mynte i hver dråbe af denne lækre myntelikør fra Marie Brizard.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna