Indlæser...

Marie Brizard Liqueur Finesse Orange FL 70

Varenummer
695107
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

159,00 kr.

Beskrivelse

Marie Brizard Liqueur Finesse Orange FL 70 er en fortryllende likør, der indfanger essensen af solmodne appelsiner. Denne 70 cl flaske indeholder en skat af autentisk appelsinsmag, der bringer en frisk og frugtagtig note til dine yndlingsdrikke og kulinariske kreationer.


Nøglefunktioner:


Reel Appelsinsmag: Denne likør er lavet med ægte appelsinsaft og -skal, hvilket giver en fyldig og naturlig appelsinsmag, der er perfekt afbalanceret mellem sødme og friskhed.


Alsiders Anvendelse: Marie Brizard Liqueur Finesse Orange er alsidig og kan bruges til at tilføre smag og aroma til cocktails, mocktails, sodavand og dessertretter. Den kan også bruges som en sød og frugtagtig ingrediens i madlavning og bagværk.


Praktisk Flaske: Likøren leveres i en bekvem 70 cl flaske med en letanvendelig skruelåg, hvilket gør det nemt at dosere og opbevare. Du kan nemt tilføje en smule appelsinsmag efter behov.


Høj Kvalitet: Marie Brizard er kendt for sin høje kvalitet og autentiske smag. Denne likør leverer den forfriskende og naturlige appelsinsmagsoplevelse, som kokke og bartendere søger.


Fantastisk til Cocktails: Tilføj en frisk og frugtagtig karakter til dine cocktails og mocktails ved at bruge Marie Brizard Liqueur Finesse Orange. Prøv den i en klassisk Orange Martini eller en Appelsin Margarita for en smagsoplevelse, der vækker minder om solrige dage.


Marie Brizard Liqueur Finesse Orange FL 70 er det ideelle valg for enhver, der ønsker at forbedre deres kulinariske kreationer eller tilføje en frisk og naturlig appelsinsmag til deres drikkevarer. Oplev den fyldige og autentiske smag af solmodne appelsiner i hver dråbe af denne lækre appelsinlikør fra Marie Brizard.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna