Indlæser...

Marie Brizard Liqueur Falernum FL 70

Varenummer
695376
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

89,00 kr.

Beskrivelse

Marie Brizard Liqueur Falernum FL 70 er en eksotisk og smagfuld likør, der bringer en overflod af tropiske smagsoplevelser til din drikkeoplevelse. Denne 70 cl flaske indeholder en skat af autentisk falernumsmag, der er kendt for sin kompleksitet og alsidighed i cocktails og drikkevarer.NøglefunktionerEksotisk Smagsblanding: Falernum er en likør, der kombinerer noter af lime, ingefær, krydderier og sukker, hvilket resulterer i en dyb og kompleks smag, der er en balance mellem sødme, syrlighed og krydderi.Alsiders Anvendelse: Marie Brizard Liqueur Falernum er en alsidig ingrediens, der kan bruges til at tilføre smag og kompleksitet til en række cocktails, mocktails og tiki-drikke. Den fungerer også godt som en sød og krydret ingrediens i eksotiske drikkevarer og desserter.Praktisk Flaske: Likøren leveres i en bekvem 70 cl flaske med en letanvendelig skruelåg, hvilket gør det nemt at dosere og opbevare. Du kan nemt tilføje en smule falernumsmag efter behov.Høj Kvalitet: Marie Brizard er kendt for sin høje kvalitet og autentiske smag. Denne likør leverer den komplekse og tropiske smagsoplevelse, som cocktailentusiaster søger.Fantastisk til Tiki Cocktails: Falernum er en uundværlig ingrediens i mange tiki-drikke. Brug Marie Brizard Liqueur Falernum til at lave klassiske tiki-cocktails som Zombie, Mai Tai eller Hurricane og oplev den tropiske smag af Caribien.Marie Brizard Liqueur Falernum FL 70 er det ideelle valg for enhver, der ønsker at tilføje en eksotisk og kompleks smag til deres cocktails og drikkevarer. Oplev de tropiske smagsoplevelser i hver dråbe af denne lækre falernumlikør fra Marie Brizard.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna