Indlæser...

Malfy Gin Con Limone FL 70

Varenummer
10073
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

299,00 kr.

Beskrivelse

Malfy Gin Con Limone - En Forfriskende Italiensk Gin

Malfy Gin Con Limone er en lækker og forfriskende gin, der er destilleret i Italien. Den er lavet med italienske enebær og fem andre botaniske ingredienser, herunder koriander, angelika og kassia. Disse ingredienser giver Malfy en unik og forfriskende smag.

Denne gin er perfekt at nyde alene med isterninger, som en gin og tonic eller som en del af din favorit cocktail, såsom Negroni eller Martini. Uanset hvordan du vælger at nyde den, vil Malfy Gin Con Limone give dig en lækker og forfriskende oplevelse.

Malfy Gin Con Limone kommer i en flaske på 70 cl og har en alkoholprocent på 41%. Den er destilleret i rustfrie stål vacuum stills, hvilket sikrer, at de friske aromaer af italienske enebær og citrus bevares.

Med G.Q.D.I. stempel, der står for "Gin Di Qualità Distillato in Italia", er du garanteret en gin af høj kvalitet og oprindelse. Så hvis du er på udkig efter en forfriskende og lækker gin, er Malfy Gin Con Limone det perfekte valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna