Indlæser...

Lyserød vinkøler

Varenummer
680052
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 149,25 kr. Normalpris 199,00 kr.
Spar 25% (50 kr)

Beskrivelse

Lyserød Vinkøler


Hold dine vine kølige og tilføj et strejf af feminin elegance til din borddækning med vores lyserøde vinkøler. Denne stilfulde vinkøler er designet til at præsentere dine vine på smukkeste vis og holde dem afkølede i længere tid.


Vores lyserøde vinkøler har en rummelig kapacitet, der kan rumme flere flasker vin ad gangen. Den lyserøde farve tilføjer en blød og indbydende atmosfære til enhver festlig begivenhed eller sammenkomst.


Køleren er lavet af holdbart materiale, der sikrer en optimal isolering og bevaring af vinen ved den ønskede temperatur. Den er også let at håndtere og rengøre, hvilket gør den praktisk og brugervenlig.


Med vores lyserøde vinkøler kan du servere dine vine med stil og tilføje et ekstra element af elegance til din vinoplevelse. Den er perfekt til romantiske middage, havefester eller enhver lejlighed, hvor du ønsker at skabe en indbydende og festlig stemning.


Opgrader din vinservering med vores lyserøde vinkøler og skab en uforglemmelig oplevelse for dig selv og dine gæster. Nyd dine vine afkølet og præsenteret med stil i denne smukke lyserøde vinkøler.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna