Indlæser...

Lyserød Vinkøler 3L

Varenummer
680064
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 149,25 kr. Normalpris 199,00 kr.
Spar 25% (50 kr)

Beskrivelse

Lyserød Vinkøler, 3 liter


Hold dine vine afkølet og tilføj et strejf af farve til din borddækning med vores lyserøde vinkøler. Denne stilfulde vinkøler er designet til at holde dine vine ved den perfekte temperatur og samtidig skabe en festlig og indbydende stemning.


Vores vinkøler har en kapacitet på 3 liter og kan rumme flere flasker vin ad gangen. Den lyserøde farve tilføjer et smukt og feminint touch til enhver indretning eller festlig lejlighed.


Køleren er lavet af holdbart materiale, der sikrer en optimal isolering og bevaring af vinen ved den ønskede temperatur. Den er også let at håndtere og rengøre, hvilket gør den praktisk og brugervenlig.


Med vores lyserøde vinkøler kan du servere dine vine med stil og tilføje et ekstra element af elegance til din vinoplevelse. Den er perfekt til private sammenkomster, havefester eller romantiske middage.


Giv dine vine den opmærksomhed, de fortjener, og skab uforglemmelige øjeblikke med vores lyserøde vinkøler. Nyd din vin afkølet og med et strejf af glamour og festlighed.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna