Indlæser...

Lyserød metal vinkøler med håndtag, 5 liter

Varenummer
680056
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 111,75 kr. Normalpris 149,00 kr.
Spar 25% (37 kr)

Beskrivelse

Lyserød Metal Vinkøler med Håndtag, 5 liter


Giv din vinoplevelse et strejf af elegance og charme med vores lyserøde metal vinkøler med håndtag. Denne unikke vinkøler er designet til at tilføje en sofistikeret og feminin touch til dine festlige arrangementer.


Vores vinkøler er lavet af holdbart metal, der sikrer en optimal isoleringsevne og holder dine vine kølige i længere tid. Den lyserøde farve tilføjer en blød og indbydende atmosfære til enhver begivenhed eller sammenkomst.


Med en kapacitet på 5 liter kan denne vinkøler rumme flere flasker vin ad gangen, hvilket gør den ideel til fester, middagsselskaber eller romantiske aftenmåltider.


Det praktiske håndtag gør det nemt at transportere vinkøleren og servere dine vine med lethed og stil. Du kan også tilføje isterninger for at opretholde en kølig temperatur og nyde vinen i sin bedste form.


Forkæl dig selv og dine gæster med vores lyserøde metal vinkøler med håndtag og skab en unik og elegant præsentation af dine vine. Lad denne charmerende vinkøler være centrum for opmærksomheden og nyd uforglemmelige øjeblikke i godt selskab.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna