Indlæser...

Lurch Silikone Müslibar form

Varenummer
692115
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

139,00 kr.

Beskrivelse

Lurch Flexiform Müslibar-formen er din nøgle til at skabe sunde, lækre og hjemmelavede müslibarer, der passer perfekt til dine præferencer. Her er nogle af de bemærkelsesværdige træk ved denne form:


Fleksibelt og holdbart materiale: Formen er fremstillet af høj kvalitet, fødevaregodkendt silikone, der er fleksibelt nok til nemt at fjerne de færdige bars uden besvær. Samtidig er den slidstærk og designet til at holde i lang tid.


Non-stick overflade: Du behøver ikke bekymre dig om, at dine müslibarer sidder fast i formen. Den non-stick overflade gør det muligt at fjerne dem uden besvær og uden at efterlade rester.


Form tilpasset til bars: Formen har typisk flere individuelle rum eller sektioner, der er designet til at give dine müslibarer deres karakteristiske firkantede eller rektangulære form. Dette gør det let at skære og servere dine bars.


Sundere alternativ: Ved at bruge denne form kan du lave dine egne müslibarer uden tilsatte konserveringsmidler eller kunstige ingredienser, så du har kontrol over, hvad der går ind i dine snacks. Dette er især nyttigt for dem, der ønsker at følge en sund livsstil eller har specifikke kostbehov.


Nem rengøring: Efter brug kan formen let rengøres enten i opvaskemaskinen eller ved håndvask. Den er også nem at opbevare, da den kan bøjes og foldes uden at miste sin form.


Kreativ frihed: Udover at lave traditionelle müslibarer kan du eksperimentere med forskellige ingredienser som nødder, frugter, chokolade eller honning for at tilpasse smagen efter din smag.


Med Lurch Flexiform Müslibar-formen kan du let og bekvemt lave sunde og velsmagende müslibarer derhjemme. Den giver dig mulighed for at tage kontrol over dine snacks og tilpasse dem efter dine præferencer. Så udforsk dine kreative færdigheder i køkkenet og nyd lækre hjemmelavede bars, når som helst du har lyst.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna