Indlæser...

Lurch Silikone Mini Muffinforme 12 stk.

Varenummer
692106
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Lurch Flexiform Mini Muffinforme 12 stk. er den ideelle løsning til at bage lækre små muffins eller cupcakes i miniaturestørrelse. Her er nogle af de fremtrædende træk ved dette sæt:


Fleksibelt og holdbart materiale: Formene er lavet af høj kvalitet, fødevaregodkendt silikone eller lignende materiale, der er fleksibelt og holdbart. Dette gør det let at fjerne de færdige muffins uden besvær, samtidig med at formene er holdbare og kan bruges igen og igen.


Mangfoldige portioner: Dette sæt indeholder 12 individuelle muffinforme, hvilket giver dig mulighed for at bage en række små muffins eller cupcakes på én gang. Dette er ideelt til større forsamlinger eller når du ønsker at tilberede en række forskellige smagsvarianter.


Non-stick overflade: Du behøver ikke bekymre dig om, at dine muffins sidder fast i formen. Den non-stick overflade sikrer, at dine muffins let slipper ud, og de bevarer deres form og smag.


Miniaturestørrelse: Formene er specifikt designet til at skabe små portioner, perfekte til små mundfulde og servering i små portioner.


Allsidig brug: Udover at lave muffins kan disse forme også bruges til at bage mini-kager, brownies, eller endda til at lave små portioner af gelé eller mousse.


Kreativ frihed: Du kan eksperimentere med forskellige smagstilføjelser, glasurer og dekorationer for at tilpasse dine små muffins eller cupcakes efter din smag.


Nem rengøring: Efter brug er formene lette at rengøre, enten i opvaskemaskinen eller ved håndvask. De er også nemme at opbevare, da de kan bøjes og foldes uden at miste deres form.


Lurch Flexiform Mini Muffinforme 12 stk. giver dig mulighed for at bage små, lækre bagværk med lethed og præcision. Uanset om du ønsker at glæde dine gæster med et udvalg af miniature desserter eller bare ønsker at nyde små portioner af dine yndlingsmuffins, er dette sæt det ideelle værktøj til jobbet. Lad din kreativitet udfolde sig i køkkenet og skab lækre mini-muffins og cupcakes til enhver anledning.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna