Indlæser...

Lurch Silikone Mini Brownieforme 12 stk.

Varenummer
692107
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

109,00 kr.

Beskrivelse

Med Lurch Brownie-forme tryller du 12 små, perfekt formede brownies på et øjeblik. Uanset om der er fødselsdagsfest, skolefesten eller om søndagen, når man drikker kaffe, er brownies altid et stort hit og populært blandt store og små søde tænder. De individuelle former hjælper dig med at fremstille tolv perfekt formede, individuelt bagt kager med sprøde kanter og saftigt indhold. Takket være den ikke-klæbende effekt af platinsiliconen behøver formene ikke at være ekstra smurt og kan let fjernes fra formen. De individuelle forme har en sidelængde på 8 cm, en bredde på 4,5 cm og en højde på 3 cm. Så du kan bage brownies og små firkantede kager i ensartet størrelse. Takket være silikonen i høj kvalitet er formene holdbare, opvaskemiddelsikre og temperaturbestandige fra -20 ° C til 220 ° C, hvilket gør dem egnede til brug i fryseren og i mikrobølgeovnen. Formerne kan stables og finder således let plads i det mindste køkken.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna